MXT 10 jaar

 

In 2013 bestaat MXT landschappen 10 jaar, dus het moment om terug te kijken op gerealiseerd werk en dat doen we met een nieuwe website.

10 jaar MXT leverde een rijke oogst aan fraai uitgevoerde projecten, inspirerende ontmoetingen met opdrachtgevers en initiatieven die resulteerde in nieuwe samenwerkingsverbanden. 

Sinds de start in 2003 is de ontwerppraktijk ingrijpend veranderd maar er is één basisregel die nog steeds geldt: doe datgene waar je goed in bent.

En voor MXT betekent dit actief en betrokken zijn van initiatief naar ontwerp en van ontwerp tot uitvoering & beheer !

In deze tijd komt er het erop aan om voor opdrachtgevers en projectpartners zichtbaar en vindbaar te zijn, ook in de rol van initiator en medeontwikkelaar van actuele opgaven en projecten.

Zo heeft MXT voor community design en CPO projecten nieuwe ontwerpmethoden beproefd die succesvol zijn toegepast in ontwerpen voor het publiek-private domein, in groenbestemmingen voor de tussentijd en bij herinrichting van bestaande groengebieden in en om de stad.

Ontwerpen is meer dan ooit een samenwerking in coproductie met bewoners, architecten, eigenaren,  beheerders, specialisten en uitvoerende partijen.

Hierbij nodig ik u dan ook uit om de nieuwe website te bezoeken met projecten waarin mijn inbreng als landschapsarchitect het verschil maakt.

Dus bekijk de site en wellicht werk ik in 2013 met u samen aan tuin, stad en landschap !

 

Marnix Tavenier

 

 

Comments are closed.